مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام . از طریق نت با کسی آشنا شدم و به علت بیماری به اون به صورت قرض الحسنه یک و پانصد هزار تومان کمک کردم که قرار بود سه ماهه پولم پس بده که تا حالا نزدیک به دو سال گذشته ولی پولم نداد و هر سری یه بهونه میاره که فعلا ندارم. تنها مدرکی که دارم رسید بانکی که پول به حساب ایشون واریز کردم. البته اون هم تا حالا منکر پولم نشده ولی فقط امروز فردا میکنه که تا حالا نزدیک دو سال میگذره . حالا من میتونم از طریق مراجع قضایی به پولم برسم. آیا من با داشتن رسید بانکی میتونم اون طرف محکوم کنم. شما چه پیشنهادی به من میدهید. با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رسید بانکی به خودی خود نشان از دارا بودن حق نیست
شما بایست از طریق اظهارنامه ابتدا به ساکن حق خود را از مدیون بخواهید چراکه هر پاسخ بدهکار شما در اظهارنامه به مثابه اقرار است.
برای این منظور به اولین دفتر خدمات قضایی منطقه سکونت مراجعه ننمایید
در صورت نیاز می توانید با این شماره 09159249885 تماس حاصل فرمایید

یک وکیل

با سلام،در ابتدا اظهارنامه بفرستید و سپس در شورای حل اختلاف محل زندگی طرف دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید.