مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات ساختمان

با سلام.
آپارتمان 5 واحدی داریم که دو درب پارکینگ دارد. واحدهای 1 و 2 از یک طرف وارد میشن و واحدهای 3، 4 و 5 از طرف دیگر.
حالا درب کرکره ای ورودی این 3 واحد بر اثر وزش شدید باد خراب شده و احتیاج به تعمیر دارد و چون درب کرکره ای در حیاط مشاعات کار گذاشته شده و طبق قانون درب جزء مشاعات هست، میتونند واحدهای 1 و 2 ادعا کنند که چون ورودی خودروی اون سه واحد هست، هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنند. باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مطلقا هزینه تعمیر مشاعات بر عهده همه مالکان است حتی اگر مالکی از مشاعات استفاده هم ننماید باز هم باید هزینه آن را پرداخت نماید