مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

سلام، وقت بخیر.
من یک معلول جسمی حرکتی شدید هستم و الان 12 سال سابقه بیمه دارم. در ضمن من از بچگی معلول بودم. خواستم بدونم بازنشستگی پیش از موعد به من تعلق میگیره یا نه؟
در ضمن جایی هم که کار میکنم شغل سخت و زیان آور هست.
من یک جا هم خونده بودم که نوشته بود برای معلولین جسمی حرکتی شدید 3 تا 5 سال یا بیشتر به سابقه بیمه اضافه میشه. خواستم ببینم این حرف صحت دارد یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون از ابتدا معلول بودید بعید می دانم ، اما اینکه هرسال کار در مشاغل سخت وزین آوریک ونیم سال محسوب می شود، پس الان شما 16 سال سابقه دارید سه سال دیگه می شید بیست سال سابقه ، آنوقت با توجه به معلولتتان میتوانید درخواست بدهید