مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

باسلام-بنده دوسال پیش یک فقره چک سفید امضا به شخصی بصورت امانت سپردم و یک برگ رسید با سه شهود از ایشان گرفتم. بعد از یک ماه چک اینجانب به مبلغ 220000000 ریال برگشت میخورد. دردادگاه حقوقی من محکوم به پرداخت وجه چک شدم و از ان زمان از حقوق بنده مبلغ چک بصورت اقساطی کسر میشود.حالا با توجه به رسیدی که من دارم چه زمانی میتوانم مبلغ فوق را از کسی که به او امانت داده ام را دریافت کنم. باتشکر

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام شما اولا برید خیانت در امانت علیه شخصی که چک در دستش به رسم امانت بوده مطرح نمایید بعدشم از الانم می تونید به میزان کسری طرح دعوا نمایید ولی بهتر این است بذارید کلا کسر گردد وبعد یکجا مطالبه نمایید

نرگس صادقي قهساره

نرگس صادقي قهساره:

سلام وقت بخیر بهترین راهکار اینه که اگه حکم صادره غیابیه ضمن واخواهی نسبت به رای یه شکایت کیفری خیانت در امانت به طرفیت کسی که چک در ید اون امانت بوده مطرح و این موضوع رو در دادگاه اثبات کنین و بعد ازون با توجه به رای صادره موضوع پرداخت وجه چک رو منتفی کنین.و چنانچه حکم صادره از دادگاه حقوقی حضوری باشه بعد اخذ و اثبات خیانت در امانت در دادگاه میتوان به طرفیت شخصی که چک در ید او امانت بوده دادخواست مطالبه وجه رو داد