مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به سند

با سلام. خانه ای رو خریداری و در متن مبایعه نامه ذکر شده نقل و انتقال به صورت وکالت. وکالت هم زده شده ولی خانه دارای سند هست که فروشنده تحویل نمیده‌. چه دادخواستی میتوان طرح کرد؟ استرداد مدرک یا الزام به سند. ممنون

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

اگه ششدانگ سند به نام فروشنده هس وبرای شما هم وکالت محضری جهت تنظیم سند داده و میتونید از طریق وکالت اقدام به انتقال سند به نام خود کنید و چنانچه صرفا تحویل نمیده میتونید دادخواست الزام به تحویل مبیع به استناد همان مبایعه نامه ووکالت نامه ارایه بدید ولی اگه با اون وکالت نامه سند رو نمیتوانید انتقال بدید دادخواست الزام به تنظیم سند با تحویل مبیع را باهم طرح کنید در نظر داشته باشید که چنانچه واحد آپارتمانی باشد که تفکیک نشده ویا پایان کار اخذ نشده حتما حتما باید در کنار الزام به تنظیم سند این خواسته ها نیز اول خواسته شود ولی اگه تفکیک شده و پایان کار اخذ شده این دو خواسته لازم نیست

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام دادخواست تحویل مدارک والزام به تنظیم سندرسمی رامی توان مطرح کنید