مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت بازرگانی

با عرض سلام و خسته نباشید.
خواهرزاده ام که روابط بسیار خوبی با هم داشتیم، آمد و گفت بیایید با کارت بازرگانی دوستانی مورد اعتماد دارم و مورد تایید من هستند کار کنیم. گفتم سال ها هست کارت دارم ولی به کسی نمیشه اعتماد کرد.
جلسه ای گذاشتند و گفتند متعهد میشویم تمام کارها به عهده خودمان باشد و دلاری 100 تومان برای صادرات فرش ماشینی میدهیم و ...
تهاتر ارزی و واردات رو هم خودمان برایتان انجام می دهیم. در این مدت هر مشکلی پیش می آمد خواهرزاده ام تاییدشان میکرد و کار ادامه پیدا میکرد.
حدود دو ماه هست مبلغ نزدیک به یک میلیون و دویست هزار دلار صادرات کرده اند و انجام تعهداتشان را هر روز وعده میدهند انجام میشود و تا به حال کاری نکرده اند.
مشخص هست که تفکر خوبی نداشته اند. لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام دهم؟
با تشکر.

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

اگر قرارداد کتبی دارید میتونی اقدام کنید