مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

پسرعموم که کارمند دارایی هست برای من کارت بازرگانی گرفته درحالیکه بنده در شرایط اضطرار بودم در مقابل مبلغ نا چیزی از امضای سفید من سواستفاده کرده و کارت بازرگانی که از طریق کاملا واهی بدست اومده به افراد متعددی واگذار کرده.اکنون بنده بدهکار مالیاتی می باشم که ممنوع الخروج گردیده ام و همه ی حسابهای بانکیم مسدود شده.چجوری میتونم ثابت کنم که از امضاها و حالت اضطرار من سواستفاده کرده است.

باتشکر از راهنمایی های سروران گرامی
لازم به ذکر است که همه ی اوراق و مدارک جهت اخذ کارت بازرگانی و همچین وکالتنامه های تنظیمی جهت استفاده از کارت بازرگانی صرفا با سفید امضای بنده و دستخط خود پسرعمویم می باشد. بنظرم در ذیل وکالتنامه ها نیاز بوده که اثرانگشت نیز باشد که نیست و ادرس موکلین ناقص تنظیم شده. درصورت دسترسی به موکلین رد پای پسرعمویم نیز محرز خواهد شد

پاسخ ها :

منوچهر  بختیاری

جناب آقای منوچهر بختیاری:

باسلام
شما چاره ای جز تقاضای انجام کارشناسی به منظور احراز سفید امضا بودن برگه ها ندارید
بدیهیه که در صورت اثبات سو استفاده پسرعموی شما از سفید امضا ایشان باید پاسخگوی مراتب باشند

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد شكايت جعل و استفاده از سند مجعول و سواستفاده از سفيد امضا در دادسرا مطرح نماييد