مشاوره حقوقی رایگان - اخذ مجوز انشعاب برق و گاز برای زمین باغی

با سلام
امسال بنده زمین باغی را به متراژ 1000 متر در استان قزوین خریداری کردم . مالک قبلی بنا و ملکی را به متراژ 90 متر در داخل اين زمين در سال 84 ساخته است . زمين قبلا مشاع بوده و من امسال سند 6 دانگ برای آن گرفتم . طبق نقشه UTM نشان می دهد که اين بنا قبل از سال 85 احداث شده است . سوالم اين بود که الان اداره برق و گاز به تعدادی از زمینهای اطراف که متراژ آنها بيشتر از 2000 متر بوده برق و گاز داده . حالا من چطوری می توانم انشعاب برق و گاز دریافت کنم . با توجه به اینکه تا الان هم اين زمین بدون شکایتی بوده و از طرف هیچ ارگانی شکایتی نداشته است ، همسایه های اطراف می گویند برو درخواست قدمت بنا بده و از آن طریق مجوز از جهاد کشاورزی میدن و همین رو به اداره برق و گاز بده و حق انشعاب را بگير. بعضی ها می گويند با درخواست شما جهاد کشاورزی بر عليه شما اقامه دعوا نموده و حکم تخريب و قلع و قم را خواهد گرفت .
چون زمین بدون شکایتی بوده میخوام راهنمایی بفرمایید از چه طریق می توانم بدون مشکل انشعاب برق و گاز بگيرم؟
خیلی ممنون از راهنمایی شما .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت اطلاع اداره جهاد ، از ساخت خانه مسکونی ، در زمین با کاربری کشاورزی یا کاربری باغی ، احتمال دارد شکایت نماید تا موضوع در کمیسیون بررسی شود و سپس حکم تخریب خانه را بدهند .