مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در ازدواج

سلام و خسته نباشید
من دقیقا برج دوازده سال گذشته عقد کردم
در شب زفاف متوجه شدم که همسرم بکارت ندارد و این موضوع باعث شد تا با مادرش صحبت کنم و هردو منو قانع کردن که همسرم از بکارت ارتجاعی برخوردار است منم هم حرفشونو باور کردم
بعد از چهار ماه خانمم بهم گفت که ما باید جداشیم و اگر جدا نشیم از کارم به شدت پشیمون میشم اول فکر کردم داره شوخی میکنه یا به چیزی نیاز داره که برای برآورده کردنش میخواد با بد رفتاری و پرخاشگری و فحاشی به خواستش برسه و وقتی با هم در این مورد حرف زدیم گفت از حقوق کم و زندگی معمولی ناراحته و زندگی بهتری میخواد من هم در جواب بهش گفتم که بیشتر کار میکنم برای همین از ساعت چهار صبح تا یازده شب کار میکردم ، ولی همچنان رفتار های بدش تموم نمیشد دوباره که حرف زدیم بهم گفت که یه ارثیه از پدر بزرگش بهش رسیده و شرطش مجرد بودن منه و هر جوری شده برای رسیدن به اون ارثیه ازم جدا میشه من خیلی اسرار کردم و نمیخواستم جدا شم (پیام هایی داخل تلفن همرام هست که این موضوع رو ثابت میکنه) ولی اون بیشتر تحت فشارم میذاشت یه مدت تحمل کردم و دیگه واقعا داشتم عذاب میکشیدم
اومد و بهم گفت که تو کاری نکن من خودم طلاق میگیرم و رفت خونه پدر مادر خودش
بعد از یک هفته تماس گرفت و گفت بیا حق طلاقو بهم بده تا من مهریمو ببخشم
من که از رفتارش خسته شده بودم قبول کردم
گفت که بعد از طلاق وقتی به ارثیش رسید بر میگرده و دوباره عقد میکنیم و هیچ کس نباید از این موضوع مطلع بشه (باز هم تسلیم شدم و قبول کردم)
ولی روز مراجعه به دفتر بعد از گرفتن حق طلاق بنا به دلایلی مهریشوش نبخشید من هم از سر دفتر دار درخواست ابطال حق طلاق کردم و در جواب گفتن که در سیستم ثبت شده و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد (نمیدونم چرا ولی حس میکنم که با سر دفتر دار از قبل صحبت کردن چون گفتن که دقیقا برم دفتری که اونا میگن)
همسرم گفت که مشکلی نداره من تو دادگاه خانواده بهت میبخشم منم چون کاری از دستم بر نمیومد قبول کردم
رفتارش با من خیلی خوب شده بود جوری که باورم شد که بر میگرده (پیام ها هم صحبتی موجود است)
روز دادگاه به قولش عمل کرد ولی نه کامل 8 دهم مهریشو بخشید کل مهریه یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان به قیمت روز
(چند برگ از چکهای سفید امضا (15 میلیون) و طلا (15 میلیون) و مبلمان خونه به ارزش 20 میلیون رو هم ازم گرفت ) و از روز اول شروع به پرداخت مهریه کردم بعد از مدتی که از طلاق گذشت ما ارتباطمونو قطع نکردیم و هرجوری شده میخواستم برگرده اما دوباره رفتار بدش شروع شد
و زیر تمام توافقی که کرده بودیم زد
و الان متوجه شدم که دوباره ازدواج کرده
اموالی که از دست دادم برام مهم نیست ولی به شدت از لحاظ روحی ضربه خوردم
سوالم اینه امکانش هست که قبلا بکارتش رو از دست داده و برای ازدواج با فرد مورد علاقش از من استفاده کرده باشه تا با درج اسم من در شناسنامه مشکلی برای ازدواج با اون شخص نداشته باشه البته با اموالی که به وسیله من به دست آورده؟
چطور میتونم از حقم دفاع کنم؟
اگر واقعا از بکارت ارتجاعی برخوردار باشه چی؟
برای مراجعه به دفتر طلاق من نرفتم و هنوز اسمش توی شناسنامم هست چطور مهر طلاق رو ثبت کنم؟
من یک دست نوشته ازش دارم که داخلش علت طلاق و بازگشت مجدد به عقد دائم منو نوشته و امضا کرده آیا میتونم استفاده کنم؟
در کل دیگه نمیخوام برگرده ولی میخوام که به سزای اعمالش برسه ، من با کارگری اون اموالو جمع کردم و همشو از دست دادم و همچنان دارم مهریه و اقساط لوازم و بدهی که برای ازدواج گرفتم رو پرداخت میکنم ، از صفر شروع کردم ولی تو این شرایط اقتصادی مطمئنم دیگه به هیچی تو این دنیا نمیرسم

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. پاسخ به سوالات شما باید به صورت حضوری در مشورت با یک وکیل محترم دادگستری مورد بررسی قرار گیرد.

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

دوست عزیز.اولا وکالت قابل عزل بوده و می‌تونستی عزلش کنی.دوما چیزی که از دست رفته هست رو باید تمام شده بدانی وگرنه خودتو اذیت می‌کنی.سوما .خانم سابق شما مهریه طلبکار هست و بخوای قانونی براش دردسر درست کنی اونم متقابلاً برات دردسر میتراشه.فکر زندگی جدید باش.موید باشید