مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تعویض پلاک

باسلام
اینجانب در تاریخ 1396/05/21 اتومبیلم را در قبال دریافت چک و بدون نوشتن مبایعه نامه فقط وکالت تعویض پلاک دادم صبح فردا متوجه شدم آن شخص کلاهبردار بوده سریعا همان روز وکالت تعویض پلاک را در همان دفترخانه باطل نمودم ولی آن شخص
یک هفته بعد پلاک خودرو را تعویض نموده چطور میتونم اتومبیل رو برگردونم

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام صرف وکالت نامه مبنی بر فک پلاک دلیل بر مالکیت اون شخص نمی باشد شما می توانید دادخواست استرداد خودرو علیه شخص با توجه به مدارک ماشین مطرح نمایید وحرفی از چک هم فعلا مطرح ننمایید

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.معامله صحیح دادخواست مطالبه وجه چک بدوا توقیف اموال.