مشاوره حقوقی رایگان - زمان18 ماه شهرداری بعد از رای قطعی

سلام و خسته نباشی بنده پیمانکار شهرداری بودم که در سال 97/1/7 از شهرداری شکایت کردم در سال 99/3/20 شهرداری رو محکوم کردم به 198میلیون تومان رای قاضی این بود در مورد تاخیرات و ضرر و زیان (از زمان شکایت تا زمان اجرا حکم تاخیرات تعلق میگیرد) شهرداری بعد از حکم قطعی از یک بندی استفاده کرد که 18 ماه تونست فرصت بگیره میخواستم بدونم که ایا این 18 ماه هم جز ضرر و زیان حساب میکنن؟ یعنی میشه از تاریخ 97/1/7تا 1400/8/20 چون از چند نفر پرسیدم هر شخصی نظری داد ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر این 18 ماه هم جزو ضرر و زیان محسوب نمیشه البته نباید این 18 ماه رو به شهرداری فرصت میدادند چون شهرداری دستگاه دولتی محسوب نمیشود