مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه اجاره معوقه

با سلام. بنده موجر یک باب مغازه هستم. مستاجرم 4 ماه هست که اجاره نداده. ضمن این که تاریخ قرارداد هم سر رسیده. اظهارنامه تخلیه و کلیه مطالبات را فرستادم.
آیا میتوان اجاره های معوق را از پول پیش کسر کنم؟
مغازه را با آبگرمکن، کولر، سینک و شیرآالات تحویل دادم. خودش برای مصرف در زمان اجاره کولر گازی و پکیج نصب کرده و حالا این ها را کنده و مال من را سر جایش نگذاشته. چطور میتونم این ها و خسارات وارده را مطالبه کنم؟ ضمن این که موقع تحویل هم در بنگاه رسید گرفتم. آیا قبل از تسویه و فسخ قرارداد باید مستاجر را ملزم به جبران خسارت کنم یا پول پیش خودم نگاه دارم و یک مبلغی به مستاجر بدهم و کلید دست خودش باشد تا تعمیرات را انجام دهد؟ آیا مستاجر بعد از ابلاغ اظهارنامه من میتواند برود از من شکایت کند که پولش را بدهم؟ من در اظهارنامه نوشتم ظرف 5 روز باید اقدامات که جبران خسارت به مغازه هستش را انجام دهد. لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید اجاره معوقه را از پول رهن مستاجر اخذ کنید
در مورد وسائل هم توافق نمایید بهتر است