مشاوره حقوقی رایگان - توهین در تلگرام

آیا صوت ضبط و ارسال شده در تلگرام که حاوی کلمات و الفاظ توهین آمیز است فایل پیگیری و شکایت است؟
من صوت را در موبایلم دارم. اما توسط آن شخص از صفحه چت پاک شده است.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر هرگونه ضبط صدا وتصویر بدون مجوز قانونی خود جرم است و قابل استناد نیست

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام اگر منظور شما این است که فردی صوت خود را که متضمن توهین به شما بوده ضبط نموده و برای شما ارسال کرده بله جز امارات است و قابل استناد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. جز دلایل نیست ولی اگر دلایل دیگر هم داشته باشید می تواند از امارات باشد.