مشاوره حقوقی رایگان - خالی بودن بسته پستی تحویلی

سلام، در حدود دوهفته پیش بنده بسته ای سفارش دادم و مبلغش رو هم پرداخت کردم و بسته هم تو تاریخ گفته شده از سوی فروشنده و از طریق اداره پست برای من ارسال شد، بسته بعد از کلی تاخیر (با اینکه مبدا و مقصد هر دو تهران بود)، یعنی بعد از 12 روز به دستم رسید و متاسفانه بسته خالی بود، در واقع خالی نبود، من یه ساعت سفارش داده بودم اما بسته حاوی جعبه خالی ساعت و کارت فروشنده بود، فروشنده میگفت به بسته های ارسالی از سمت ما برچسب های مخصوص زده میشه، در صورتی که بسته دریافتی با چسب معمولی و بسیار بد چسب کاری شده بود
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام شما میتوانید از فروشنده شکایت بکنید ایشان نیز چنانچه در اینخصوص اطمینان دارند که جنس خریداری شده را تحویل پست داده اند از اداره پست و یا مامور مربوطه شکایت خواهند کرد در هر حال شخصی که در اینخصوص مخاطب شما قرار میگیرد فروشنده میباشد