مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

باسلام.حدود دوماه پیش مغازه ای رو به یک نفر اجاره دادم منتها ایشون به جای پول پیش من یک فقره چک یک ماهه داد بهم بعد از یک ماه چک پاس نشد و مستاجر هم ازچندنفر کلاهبرداری کرده و فرار کرده است خواستم ببینم اولا من میتونم مغازه رو خودم باز کنم بدم به یک مستاجر دیگه و دوما ایا کسانی این وسط به اعتبار مغازه مالباخته شده اند میتوانند از من طلب مالشان را داشته باشند در ضمن مشاور املاک هیچ مبایعه نامه ای دست مستاجر نداده و گفته چک باید پاس بشه تا بعد مبایعه نامه بهت بدیم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
شما نمی توانید اقدام به باز کردن مغازه و اجاره دادن نمایید چون امکان شکایت از شما از سوی مستاجر هست در این حال شما مسنحق اجرت المثل می شوید
کسی نمی تواند از شما طلب مالی نماید چراکه خودتان مال باخته هستید
اگر اجاره نامه وجود نداششته باشد با اطلاع دادگاه می توانید تخلیه و ملک را اجاره دهید

یک وکیل

با سلام بهتر است قرارداد و شرایط آن در ابتدا مطالعه شود تا شرایط فسخ بررسی گردد اما می توانید در ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ قرارداد برای مستاجر بفرستید و با توجه به اعلام فسخ و عدم پرداخت ودیعه مغازه را باز کنید.دیگران نیز نمی توانند از شما چیزی مطالبه نمایند.