مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل ملک

با سلام و احترام.
اگر تامین دلیل برای خسارت ملک استیجاری چند ماه بعد از رفتن مستاجر و جایگزین شدن مستاجر جدید گرفته شود، قابلیت استناد دارد؟
با توجه به این که کارشناس در متن کارشناسی نامی از خسارت نبرده و فقط نوشته که به گفته ی مستاجر فعلی ملک کثیف و هود شکسته بوده که توسط مالک تعمیر و سپس به ایشان تحویل شده است که هزینه ی این تعمیرات سه میلیون و چهارصد تومان تخمین زده میشود.

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

امکان اثبات ادعای شما خیلی سخته بهتره خودتو به زحمت نیاندازید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
باید اثبات کنید که ورود خسارت از جانب مستاجر بوده و با توجه به گذشت زمان و انجام تعمیرات قبل از اخذ تامین دلیل راه دشواری در پیش دارید.