مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص منع تعقیب

با سلام خدمت دوستان عزیز
من سه سال پیش به یکی از دوستام دوتاچک هر کدام به مبلغ بیست میلیون که جمعا چهل میلیون میباشد دادم که اونم قرار بود از یکی دیگه پول دریافت کند که از چهل میلیون فقط بیست میلیون به حسابش واریز میکنه بعد مدعی میشه که بقیه رو بعد واریز میکنم که همونم واریز نمیکنه بعد میره شکایت بالاخره کارهای دادگاه شروع و با شهود و مدارکی که بود رای دادگاه به نفع من صادر و منع تعقیب میشم از اون مدت الان دوسال میگذره که این اقا نه چک منو پس داده و نه هیچی همش هم تهدید که میبرم حقوقی میکنم و پول هزینه دادگاه واریز میکنم و دوباره اقدام میکنم ایا همچین کاری امکان داره و دوم هم اینکه چکار کنم که بتونم چک ها رفع اثر کنم باتشکر از شما

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام باتوجه به اینکه مبلغ بیست میلیون تومان بابت یک فقره چک دریافت کردند, شما میتونید نسبت به یکی از چکها دادخواست استرداد لاشه چک بدهیدو اون شخص میبایست مسترد کنه, اما نسبت به چک دیگر میتونن درخواست مطالبه وجه چک ازطریق حقوقی مطرح نمایند.