مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه برق مشاعات توسط مالک واحد خالی

سلام. آپارتمانی دارم که خالی هست. آیا میتوانم فقط از پرداخت پول برق مشاعات خودداری کنم؟ چون اصلا آن جا نیستم. تشکر

پاسخ ها :

سید محمد نوابیان قمصری

جناب آقای سید محمد نوابیان قمصری :

سلام
هر یک از واحد ها موظف به پرداخت سهم شارژ خود که شامل آبونمان و هزینه انشعاب و مصرف میباشد خواهند بود . اعم از اینکه استفاده بنمایند و یا استفاده نکنند .