مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام و احترام.
بنده پدرم در سال 54 تا 56 به مدت 2 سال کامل خدمت خود را در تهران به پایان رسانده و سپس در سال 59 به زنجان و سپس در جبهه اعزام شده است و به مدت شش ماه کامل کارت دوره احتیاط دریافت نموده است. ایشان در قید حیات هست و تاکنون برای دریافت کارت ایثارگری اقدامی ننموده. آیا کارت ایثارگری شامل پدرم می شود؟ آیا بنده در حال حاضر میتوانم از کارت احتیاط پدرم به عنوان فرزند ایثارگر جهت تبدیل وضعیت استخدامی استفاده کنم یا حتما باید کارت ایثارگری موجود باشد؟ آیا سهمیه همان 6 ماه محاسبه میشود؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله البته باید ابتدا مدارک خود را ارائه بدهید و درخواست کارت ایثارگری نمایید و سپس...