مشاوره حقوقی رایگان - خود سرپرستی

سلام. من یک دختر 28 ساله هستم که پدر و مادرم از هم طلاق گرفتند و مادرم فوت شدند و پدرم هم بد سرپرست هستند و بنده از 11 سالگی در خوابگاه های بهزیستی زندگی کرده ام. یک خواهر بزرگتر و برادر کوچکتر از خودم هم دارم. آیا من میتونم سرپرستی خودم را بر عهده بگیرم؟
با خواهر و برادرم مشکلاتی دارم و هر کاری که میخواهم بکنم میگن برادرم به جای پدرم سرپرست من هست و تهدیدمم می کنند.
من میخواهم به طور قانونی سرپرستی خودم را بر عهده بگیرم. آیا امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

عنایت الله دهاقین

عنایت الله دهاقین :

باسلام
برادارنمیتونه سرپرست باشه مگر باحکم دادگاه