مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از امضا

با سلام
پدر ما مدتی است که فوت کرده
پس از مدتی یکی از برادر ها گفت برق کارخانه را تجاری کرده اند و باید همه امضا کنیم به اسم مادر تا برق دوباره صنعتی بشه
یک برگه اورد و نوشته بود جهت برق کارخانه سنگبری امین به خانم..... وکالت میدهیم
اما حالا از ثبت امده اند جهت به نام زدن کارخانه برای ایشان
5 برادر هستیم و دو خواهر که تنها یکی از انها امضا نکرده
و دو برادر هم برای اینکه ان را از چنگ مادر در بیاورند اشنا پیدا کردند برای این کارها
حال با این تفاسیر میتوانیم ادعا کنیم تنها بخاطر برق کارخانه بوده که امضا کردیم.
ضمنا من برگه چک نویس را دارم
و روزی هم که دوباره برای پاکنویس امضا دادم دقیقا خواندم که نوشته بود برق کارخانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما می توانید درخواست فسخ وکالتنامه بدهید ( اگر وکالتنامه بلاعزل نباشد ) یا ابطال وکالتنامه را بدهید اگر...