مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن سابقه کیف قاپی

سلام من حدود شش سال یا هفت سال پیش یه فقره سرقت کیف قاپی داشتم تو سن بیست سالگی تقریبا ایا میشه این سابقه کیفری رو پاک کرد ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. سابقه برای استخدام یا از این قبیل خود به خود پاک شده است.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگه میتونید حکم محکومیتتان را با واتساپ به شماره 09393050039 برای بنده بفرستید تا به دقت بررسی و راهکار لازم ارائه ود با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری