مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

سلام من سال 91 یک باب مغازه تجاری خریدم هم قولنامه دارم وهم وکالت محضری ولی سند هنوز بنام فروشنده هست الان چند ماهی هست از دست طلبکارها فراری شده طلبکارها از طریق ثبت اسناد ملک مرا بازداشت کرده اند الان ثبت جواب من نمیده دادگاه نمی دونم از کی شکایت کنم

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام شما باید ببینید در اداره ثبت چه دادگاهی ملک رو توقیف کرده به دادگاه انجا مراجعه نمایید ودر پرونده با توجه به ماده 417 قانون ایین دادرسی مدنی به عنوان اعتراض ثالث وارد وتقاضای رفع توقیف از ملک بنمایید همچنین دادخواست الزام به انتقال سند هم علیه فروشنده بنمایید وچنانچه نیاید وملک رو انتقال ندهد پس از قطعیت حکم نماینده دادگستری در دفترخانه حاضر وملک را به نام شما انتقال میدهد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام به دلیل پیچیدگی این کیس حتما به وکیل مجرب مراجعه کنید