مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام خانم من بعد از دو ماه زندگی مشترک بدون دلیل از خونه رفته. شکایت الزام به تمکین دادم و یه بار جلسه رسیدگی انجام شد. الان برام اومده که ابلاغ دادنامه دو مورد صادر شد و پرونده مختومه است. در ثنا فقط نوشته تصمیم نهایی و در زیر ان فقط ادرس های من خونه خودم و ادرس پدری خانمم و هیچی دیگه نوشته نشده و نمیدونم تصمیم چی هست الان چکار کنم.

پاسخ ها :

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

فایل ضمیه را با دقت بیشتری بررسی بفرمائید و در صورتی که دادنامه برای شما ارسال نشده باشد به شعبه مربوطه مراجعه کنید

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
در قسمت مشاهده پیوست ها متن دادنامه را مشاهده نمایید، و یا به دفتر شعبه صادرکننده رأی مراجعه فرمایید.