مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سرقت از سیمکارتی که به اسم من بوده و استفاده نمیشده

با سلام بنده در قزوین ساکنم . حدود 7 سال پیش سیمکارت اعتباری ایرانسل داشتم و استفاده میکردم ولی از حدود 6 سال پیش استفاده نکردم و قطع شد ولی در ایرانسل به نام من ثبت بوده . حالا بعد از 6 سال که قطع بوده برایم از زنجان شکوائیه دادگاه آمده که این شماره در گوشی سرقتی استفاده شده . شکواییه به نیابت به دادگاه قزوین فرستاده شده . بنده به دادگاه قزوین مراجعه کردم و با ضمانت سی میلیون تومان آزاد هستم. امروز من با همان شماره تماس گرفتم و خانمی جواب داد و گفت که این سیمکارت را دو سال پیش در قزوین پیدا کرده و خودش هم قزوین است و دو سال است که از آن استفاده میکند . از شما برای حل مشکلم راهنمایی میخواهم . از محبتتان متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورتی که اعلام مفقودی نموده باشید در دادگاه قابل دفاع است در غیر اینصورت موجبات دفاع دشوار است