مشاوره حقوقی رایگان - سیم کارت در گوشی سرقتی

سلام و عرض ادب . 4 ماه پیش ب دوستم خط دادم که به نام مادرم بود . یه ماه پیش تو دانشگاهمون یه موبایل به سرقت رفت و الان مشخص شد که تو اون گوشی سرقت شده خطی ک ب رفیقم داده بودم وارد شده و استعلام گرفتن. الان ما باید چجوری ثابت کنیم که خط دست ما نبوده و تو این چهار ماه دست دوستم بوده و سرقت کار اون بوده ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست پرینت تماس و مکالمات چهار ماه گذشته را بدهید اگر در دست دوستتان باشد ممکن است با خانواده و اقوام نزدیک چپ در تماس باشد که در این صورت به راحتی قابل اثبات است که سیم کارت در دست وی بوده است.
البته ممکن است که اصلا از سیم کارت استفاده نکرده باشد، به هر حال شما باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید که می توانید اگر شاهدی دارید معرفی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مقام قضایی بخواهید استعلام بگیریو که سبم کارت طی این مدت از چه حسابی شارژ شده یا قبوض آن پرداخت گردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید به تماسهای که از آن سیم کارت گرفته شده استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید که می توانید اگر شاهدی دارید معرفی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شهادت شهود و سایر ادله استفاده شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از مقام قضایی بخواهید استعلام بگیرد