مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

مردی که اقدام به طلاق همسر خود کرده و زوجه موافق طلاق نیست آیا میتواند منزل خود که تنها ملکی است که دارد را جزو مستثنیات دین قرار داده و از دادن مهر همسر خود سرباز زند؟!

پاسخ ها :

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام قانون گفته به مجرد عقد زن مالک مهریه است. درسته که ملک جز مستثنیات هست ولی نمی تونه به این بهانه مهر نده وباید تمامی حق وحقوق قانونی زن رو بده ومحکمه این موضوع رو نمی پذیره

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

مردی که می خواد همسرش رو طلاق بده باید تمام حق و حقوق همسرش رو پرداخت کنه بعد می تونه ایشون رو طلاق بده