مشاوره حقوقی رایگان - فروش گوشی موبایل

با سلام و وقت بخیر

من ساکن تهران هستم، حدود شیش ماه پیش آیفون 7 خریدم از مازندران،
بعد یکی دو ماه استفاده آنتن گوشی پرید کلا...
ظاهرا بیس باند به مشکل خورده بود.

گوشیو بردم پیش کسی که ازش خریدم و خواستم درستش کنه و برام بفروشه...
گوشیو درست کرد و هزینشو خودش داد، البته طبق حرفای خودش... و من اون موقع گوشیمو ندیدم کلا...

حدودا یک ماه پیش، وقتی دیدم نمیتونه گوشیو بفروشه ازش خواستم بهم برگردونش و هزینه ای که بابت تعمیر دادرو بهش پرداخت کنم..
و در جواب حرفم گفت، من اون اول که گوشیو بهت فروختم به اشتباه یه آیفون هفت دیگرو به نامت زده بودم، گوشی که الان بهت میدم به نامت نیست، خواستی بفروشی بگو به نامت بزنم...
و گوشی که اورد IMEI متفاوت بود با چیزی که تو سامانه همتا به اسمم هست...

گوشی که اورده بود هم مشکلاتی داشت، ضربه و خطو خشایی داشت که گوشی خودم نداشت...شک دارم حرفی که زده راست باشه.

باهم بحثمون شد و گفتم این گوشیه من نیستو... گفت گوشیو بیار میفروشمش پولتو بهت میدم...

وهنوزم که هنوزه خبری نشده از پول
بهشم که زنگ میزنم میگه فروختم منتظرم چکو پولو بیاره خریدار، گاهی زنگ میزنم باز خاموشه، گاهی هم که جواب میده میگه سرم شلوغه بعدا بهت زنگ میزنم و قطع میکنه...چن ساعت بعد مجدد هم بهش زنگ میزنم خاموشه...

واقعیت دیگه نمیدونم چیکار کنم
شکایت کنم ازش به پولم یا گوشی ای که تو سامانه همتا به اسمم هست میرسم یا نه؟

هزینه ای که این کار برمیداره برام به چه صورت هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

پاسخ ها :

داود  حسيني

داود حسيني :

استان :

سلام شما میتونید ازطریق دادگاه اقدام‌کنید که یا گوشی رو‌پس بگیرید یا مبلغ گوشیتون رو هزینه ش زیادنمیشه.اما بنظر من قبل ازاقدام ازطریق مرجع قضایی اول یک اظهارنامه باعنوان تحویل گوشی یاپرداخت مبلغ اون براش بفرسین بعدازمهلتی که دراظهارنامه بهش میدین اگه اقدامی نکرد با همون اظهارنامه طرح دعوا کنید