مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن از خانواده

سلام دختری 23 ساله هستم مادر و پدرم هردو نظامی و سختگیر هستند و فوق العاده سنتی به فرزند به چشم برده نگاه میکنن که هرکاری گفتن بدون چون و چرا باید انجام بدم حق استقلال حریم شخصی و ازادی ندارم 23 سال دارم و هنوز گوشیمو چک میکنن فقط فکر ابروشون هستن اجازه کار بهم نمیدن و من میخوام مستقل باشم و برای خودم درامد داشته باشم ولی این احازه رو بهم نمیدن و میگن بمیری بهتره تا ابرومون بره واقعا زندگی نکردم حسرت زندگی دوستامو میخورم یک بار با دوستام بیرون نرفتم همیشه گفتن خانواده هست دوست میخوای چیکار برای هرچیز کوچیکی گیر میدن همش زور میگن و میخوان همه چیزمو کنترل کنن نمیزارن درامد داشته باشم همیشه در حال توهین و تحقیر هستن خیلی وقته میخوام جدا بشم ولی نمیتونم چون میدونم بزور برم میگردونن تو خونه حبسم میکنن اعتماد به نفسمو از دست دادم چون همیشه تحقیرم کردن چند وقتیه برای خلاصی ازشون به خودکشی فکر کردم ولی دلم نمیخواد بمیرم کلی هدف و ارزو دارم
ایا راه قانونی هست که نتونن بزور منو برگردونن ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بادرود
بهتراست ابتدا با متخصص این امر روانشناس مشورت نمایید یقینا با صحبت نگرانی هایشان برطرف و میتوانید قدم به قدم برنامه ریزی نمایید