مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرائی بر رفع توقیف خودرو

باسلام و عرض ادب واحترام
آیا میتوان تنها بدلیل اینکه بیمه نامه شخص ثالث خودرو بنام فرد بدهکار است نسبت به توقیف ان اقدام نمود چون بیمه نامه خودرو بنده بنام برادرم بوده و ایشان بدهکار است 3ماه خودرو مرا توقیف نموده اند اعتراض ثالث دادم حکم یا رای صادر نشد
1خسارات وارده و هزینه 3میلیون تومانی پارکینگ را چطور بگیرم
2 درمورد عدم صدور رای از طرف قاضی چه کنم که هربار پرونده بی دلیل به شورا برگشت نشود

پاسخ ها :

فائزه افشار

فائزه افشار :

صلاحیت دادگاه یا شورا طبق ضوابط قانونی است و شما نمیتوانید کاری انجام دهید .اما در خصوص هزینه هایی که انجام دادید. در صورتی که در اعتراض ثالث رای به نفع شما صادر شود میتوانید این خسارت را از محکوم علیه دریافت کنید

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

سلام بیمه نامه مهم نیست برگ سبز خودرو به نام هرکس باشه مالک محسوب میشه خسارت وارده را مطالبه کنید

خديجه  سياحت هويدا

خديجه سياحت هويدا :

باسلام،
مالی قابل توقیف می باشد که سند به نام محکوم علیه باشد در غیر اینصورت اصلا قابل توقیف نمی باشد.
خسارت وارده و هزینه پارکینگ با ارائه فاکتور پرداخت و دلایل دیگر یک دادخواست تحت عنوان مطالبه خسارات وارده تقدیم دادگاه نماید در صورت احراز قاضی به نفع شما رای صادر می گردد.
در مورد عدم صدور رای شما تصمیم نمی گیرد قاضی تجدیدنظر تصمیم گیرنده است و مطمینا هر بار به شورا بر نخواهد گشت‌

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
جناب عالی بایدمالکیت خودرابربیمه موصوف اثبات نماییددرغیراین صورت رای به نفع طلبکارصادرخواهدشد،توقف صدور حکم دال براثبات ادعای شمانیست