مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مدارک پیدا شده که اعلام مفقودی شده است

با سلام و احترام، بنده با همسرم مشکل داشتم و همسرم اقدام به برداشتن اسناد ماشین برگ سبز، بیمه نامه و کارت ماشین را کرده بود و چون شاهدی نداشتم دادسرا شکایت بنده را از ایشان قبول نکرد و بنده را راهنمایی کردند که اقدام به شکایت مفقودی کنم بنده هم انجام دادم و منع تعقیب را گرفتم و با هزار مصیبت اقدام به اخذ المثنی مدارک نمودم. بعد از دوسال همسرم در پرونده ای دیگری با موضوع جدیدی که از بنده شکایت کرده از برگ سبز ماشین در انضمامات پرونده از دفتر خدمات قضایی به دادگاه ارسال کرده است. حالا تحت چه عنوانی از برگ سبز ماشین از همسرم شکایت کنم و چون مدرک و شاهد امانت دادن ندارم نمیتوانم به جرم خیانت در امانت شکوائیه ای تنظیم کنم لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درهرصورت بعنوان خیانت در امانت نمیتونید شکایت کنید اما میتونید طرح شکایت مطالبه اصول اسناد مربوطه را بکنید