مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از تصرف و ابطال سند ملی در منابع طبیعی

حدود سال 1326 سند بنام دو نفر تحت پلاک گردیده و در سال 1342 اختلاف مرزی بین دو شهر ایجاد شده درباره حدود با کمی تغییرات انجام شده و دوباره بنام همان دونفر در دادگاه اعلام ملک گردیده و زمین جدا شده مقابل آن بنام عموم مردم شهرستان مجاور قرار گرفته حالا دوباره املاک فوق توسط منابع طبیعی سند ملی اعلام شده و چون در مرز بین دو شهرستان بوده طبق تقسیمات کشوری از دست مالکین خارج و بدون در نظر گرفتن حق و حقوق مردم شهرستان مالکین امر، به اداره منابع طبیعی شهرستان مجاور تحویل داده شده ساخت و ساز خود خواسته انجام می دهند برای جلوگیری از دخل و تصرف چه باید کرد و در جهت ابطال سند چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهتر هست که دروس خود را براساس کتب معتبر و آموزش اساتید محترمتون بخوند تا در آینده حقوقدان مسلطی باشید تا در زمان اشتغال هم مجبور نشوید سوالتون رو از وکلای دیگه بپرسید موفق باشید