مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ملک بدون رعایت تشریفات قانونی

اداره ثبت اسناد و املاک بدون آن‌ که مقررات قانونی ماده 56 قانون ملی شدن جنگلها و مراتع شامل برگ تشخیص و صدور آگهی در روزنامه و غیره را سازمان منابع طبيعی در محدوده ای که املاک ما در آن‌ واقع شده است اجرا کند ، بنام سازمان منابع طبيعی صادر کرده است حال برای ابطال سند منابع طبیعی که بدون رعایت تشریفات قانونی صادر شده‌ به چه مرجعی مراجعه کنیم ؟

پاسخ ها :

ثبت ملک بدون رعایت تشریفات قانونی ابطال سند منابع طبیعی اداره ثبت اسناد و املاک ماده 56 قانون ملی شدن جنگل ها ابطال سند