مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی و اطاله دادرسی در دیوان عدالت اداری

با سلام و احترام .
بنده در ازمون استخدامی یکی از ارگان های دولتی قبول شدم اما متاسفانه مدرک تحصیلی ام رو به بهانه اینکه گرایش من رو نمیخواستن رد کردن. در حالی که بنده به استناد به دفترچه استخدامی ثبت نام کرده و قبول شده بودم. در دیوان عدالت اداری از سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان دولتی مذکور شکایت کردم. دیوان تاکنون 2بار وقت نظارت تعیین کرده. بار اول تجدید شد و برای حدود 5ماه بعد وقت نظارت تعیین شد . حال بعد از گذشت وقت مذکور و سر رسید وقت نظارت. پرونده ام از سوی شعبه 29 که پرونده ام به انجا ارجاع شده رسیدگی نشده .... علی رغم گذاشتن لوایح متعدد روی پرونده اتفاقی نیفتاده. جای تعجب اینجاست که از سوی شعبه دیوان دقیقا تاریخ نظارت زمانی تعیین شده که عملیات گزینش قبول شدگان ازمون مذکور به پایان میرسد. ایا این میتوان دلیلی بر نفوذ ارگان های متخلف بر شعبه دیوان عدالت باشد ؟ ایا راهی برای وادار کردن دیوان به رسیدگی عادلانه وجود دارد. حتی نامه ای را به ریاست محترم قوه قضاییه فرستادم که به دیوان ارجاع داده بودن. اما اتفافی نیفتاد. اگر راه وجود دارد لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
معمولا سازمان هادرحین اسخدام وگزینش اعلام می کنندکه تازمانیکه استخدام قطعی نشده هیچ تعهدومسولیتی ندارند
درهرحال شکایت دردیوان بدرستی انجام شده وشمابایدمنتظرتصمیم مرجع مزبورباشید.هیچ دادگاهی نمی تواندازرسیدگی به دعوااستنکاف نماید(تخلف)البته رسیدگی هابسیارزمانبراست