مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و دفاع از خود

سلام. چندی پیش به واسطه خفت گیری توسط چند نفر آشنا، جراحاتی بر من وارد شد و خفت گیر هم از ما متقابلا شکایت کرده و ادعای دریافت دیه دارد.
جسارتا خواستم بپرسم که
آیا هر دو طرف در هر صورت، دیه را از یک دیگر اخذ خواهند کرد یا تنها متشاکی ملزم به پرداخت دیه است؟
و برای کبودی که در حال حاضر بر پشت کتف بنده نزدیک پایین گردن جای زخمش باقی مانده و رنگ پوست آن تغییر کرده و این تغییر رنگ بعد از استعلام جراحات بنده توسط پزشک قانونی است آیا دوباره باید به پزشکی قانونی مراجعت کنم یا گذشته رفته؟
خیلی ممنون از شما.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام معمولا در نزاع به هردو طرف درگیری تفهیم اتهام میشود و رسیدگی صورت می‌گیرد
در مورد پرونده شما اگر درگیری جهت دفاع از خود بابت خفت گیری بوده این دفاع مشروع تلقی میشه که این امر باید توسط دادگاه احراز گردد