مشاوره حقوقی رایگان - دفاع مشروع در ضرب و جرح

با سلام خدمت وکلا و کارشناسان محترم
خواهرزاده ام پرستار بخش اتفاقات بیمارستان بوده که فردی با هویت معلوم به مدت چند ماه در محل کار ایشون ایجاد مزاحمت و فحاشی و تهدید به قتل میکرده لذا فرد یاد شده چندین بار با حراست و مامورین پلیس 110 درگر و حتی در موردی احدی از مامورین رو هم خلع سلاح نموده تا بعد از دستگیری و یک ماه زندانی شدن فردای روز آزادی دوباره به بیمارستان مراجعه و قصد کشتن پرستار را دارد با این که با پلیس تماس گرفته شده و اذعان مامورین که برای این مورد حضور پیدا نمیکنیم لذا حراست با خانواده ام تماس گرفته که جان دخترتون در خطر هست و به محض حضور اعضای خانواده در محل کار پرستار فرد خاطی با اقدام به درگیری نموده و در زیر دوربین اعضای خانوادهم او را کتک میزنند که سه چهار ضربه چاقو به وی میزنند
سوال اینکه در دوربین شخصی که چاقو میزند گناه خویش رو به گردن گرفته و قرار بازداشت خورده ولی من در دوربین تبری را که به گفته برادرم از دستش گرفتم در دستم سته ولی هیچ ضرب و شتمی انجام ندادم ومیانجیگری نمودم ولی بازپرس یک ماه قرار بازداشت زده آیا این حرکت ما ضمن شهادت کلیه حراست و کادر درمان بیمارستان و عدم حضور پلیس و قوای دولتی طبق ماده 156 دفاع مشروع حساب می شود یا خیر؟آیا کار بازپرس توجیه قانونی دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای تحقق دفاع مشروع شرایط خاصی لازم است
و