مشاوره حقوقی رایگان - وجه التزام قراردادی

باسلام
بنده یک قرارداد صلح با شخصی منعقد نمودم که کاری را انجام دهم. و طرفم هم متعهد شد که در تاریخ قرارداد مبلغ را پرداخت کند. و وجه التزام 5%روزانه نیز گذاشتیم. ایشان به تعهدش عمل نکرد. و بنده طی دادرسی حکم به پرداخت گرفتم. اما قاضی نسبت به وجه التزام از جمله (از طرفی توافق بر زیاده بر دین شاعبه ربوی دارد) و ان را نپذیرفت. توی تجدید نظر نیز نتیجه نگرفتم. الان پرونده در اجرای احکام است {دیشب مطلع شدم یک رای وحدت رویه در مورخه 17دی 99 صادر شده که اعضای دیوان وجه التزام قراردادی را با مادتین 522 ادم و 230 مدنی قبول کرده اند}. حالا سوالم اینجاست من از چه راهی میتوانم دادخواست بدهم که مستند به رای باید به حقم نیز رسیدگی شود. ایا باید اعاده بدهم و به کجا باید بدهم. به دیوان یا شعبه نخستین. اگر امکان دارد مقداری راهنمایی کاملم بکنید

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، صبرکنید تا رای 99/10/16از طریق زوزنامه رسمی انتشار یابد، سپس اعمال ماده477ق، آ، د، ک، بنمایید