مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه و خودزنی

خسته نباشید من 10 ماه پیش اقدام کردم برا گواهینامه که به خاطر خودزنی کمیسیون دادن که به تهران مراجعه کنم میخاستم ببینم الان که 10ماه گذشته از اون موضوع پاک نشده از داخل سیستم و نمیشه یه اموزشگاه دیگه ثبت نام کنم و کمیسیون نخام برم ؟؟؟ و اگه نمیشه تا کی داخل سیستم میمونه؟؟؟

پاسخ ها :

کمیسیون گواهینامه رانندگی برای خودزنی گواهینامه رانندگی در صورت خودزنی گواهینامه خودزنی