مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام، وقت بخیر.
بنده 12سال گواهینامه پایه 3 دارم. برای گواهینامه پایه 2 اقدام کردم. به خاطر خالکوبی و خودزنی روی شکم، من رو کمیسیون پزشکی فرستادن. اون جا هم گفتن نمیتونی بگیری. حالا نمیدونم چی کار باید بکنم؟ اگر اعصاب روان باشه، راه درمانی چیزی داره که ثابت کنم مشکلی ندارم یا این که هیچ راهی نداره؟ کلا نمیدن به من؟

پاسخ ها :

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

با توجه به اینکه توسط لیزر پاک میشه به دکتر پوست مراجعه کن موفق میشی