مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه در صورت اتمام قرارداد

با سلام و احترام. مکانی را سال 92 الی 97 رهن کردیم و از سال 97 تاکنون مبلغ رهن در دست صاحب ملک است و دو بار اظهارنامه ارسال شده و نیز یک سال ملک مورد نظر بسته است و چند ماهی به علت عدم مجوز جهانگردی پلمپ شده است. ضرر و خسارت های زیادی به ما وارد شده است، لطفاً راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

باسلام ب استناد به اجاره نامه و اظهار نامه دادخواست استر داد وجه رهن روبا کلیه خسارات و تاخیر تادیه می توانید بخواهید دقت داشته باشید که اظهار نامه باید در خصوص مطالبه وجه رهن باشد