مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هبه

با عرض سلام
همسر اینجانب پس از 45 سال زندگی مشترک منزل مسکونی را به نام من زده اما چند ماه پیش که متوجه خیانتش شدم در پی نزاع ، منزل را ترک کرده و درخواست مطالبه هبه کرده و شکایت کرده ، من هم بعد از اطلاع از شکایت ایشان قبل جلسه دادگاه ملک را به نام فرزندانم زدم . آیا با توجه به اینکه قبل جلسه دادگاه و بعد تاریخ ثبت شکایت ایشان نقل و انتقال صورت گرفته می تواند ملک را پس بگیرد؟ در ضمن ایشان هیچ هبه نامه ای از من ندارد

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

برای دادگاه محرز است که نقل و انتقال شما صوری است پس باید دفاع مناسبی داشته باشید باید بگویید اطلاعی از مطالبه و استرداد مال هبه نداشتید و باید همسرتون با اظهار نامه کتبی اعلام میکرد که قصد استرداد آن را دارد و حالا که مال را انتقال دادید دیگر رجوع از هبه معنا ندارد در این صورت دعوی ایشان در این مرحله رد میگردد