مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی به مدیر عامل یا اعضا هیئت مدیره

در برخی زمانها شرکت دچار کسری بودجه میشه از مدیران یا اعضا هیئت مدیره یا نزدیکان ایشان قرض گرفتیم، برخی موارد نقدی به حساب شرکت یا مدیر عامل واریز شده و برخی موارد در قالب تحویل تجهیزات (مثل کامپیوتر و... با قول پرداخت آتی) بوده، پس دادن این دیون شامل قانون منع معامله با اعضای شرکت میشود؟
شرکت سهامی خاص هست، لطفا راهنمایی بفرمایید روش قانونی دریافت یا پرداخت اینگونه از بدهی ها چگونه است؟

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.خیر موضوع مورد بحث شما ارتباطی به قانون منع معامله .....ندارد و این موضوع از طریق طرح دعوا و دادخواست مطالبه علیه شرکت قابل انجامه