مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی

سلام، خسته نباشید.
من یه زن متاهل هستم. متاسفانه یک پسری با من چت کرد و به اصرار و مثل دو زن باشیم و... من رو راضی به تماس هم کرد. بعدا عکس هم فرستاد و خلاصه با هم دوست شدیم.
شوهرم یک ماه نبودش مرتب به من زنگ میزد و خیلی مکالمه داشتیم. زیاد رفتم خیابون دیدمش.
یک بار هم به بهانه لباس من رو برو تو خونه اما اجازه هیچ کاری ندادم و اتفاقی پیش نیومد اما چند تا عکس با سماجت خودش گرفتیم.
بعد از 45 روز شوهرم فهمید و خواست طلاقم بده اما بهش اصرار کردم دوباره به من وقت بده و... راضی اش کردم از من جدا نشه .
اما اون آقا با وجودی که خطم رو خاموش کردم، رو خط دیگرم پیام داد و تهدید به پخش عکس و ... کرد و من هم مجبور شدم با او تماس و چت برقرار کنم.
شوهر من اقدام به طلاق کرد. کارهای دادگستری هم تموم کردیم فقط امضا آخر مونده.
اون آقا خیلی شر هست و میترسم ازش جدا شم. همش تهدید میکنم میام شهرتون میگم با من بودی و عکس پخش میکنم یا خودم رو میکشم و... عادت کرد از همین راه حرفش رو به کرسی بشونه.
از تهدید هاش چت و صدا هم دارم. سه روز پیش باهاش بودم با شوهرم درگیر شد و شوهرم رو چاقو زد و نزدیک 40 تا سرش بخیه خورد و فرار کرد و من رو ول کرد تو بیابون تا التماس کردم و بعد از 30 دقیقه آمبولانس اومد بردش. شوهرم وقتی پلیس و انتظامات بیمارستان اومد به خاطر آبروی من گفت زورگیری بود و شکایتی نداره. اما پسره میگه شکایت کنه آبروی من و شوهرم رو میبره و خودزنی میکنه و با اسلحه شوهرم رو میکشه و...اون آقا سابقه چاقوکشی و دعوا هم داره. چی کار کنیم ک آبرومون نره؟
شکایتش هم نکنیم، میگه ده روز دیگه امضا آخر طلاق رو نزدی آبرویت رو میبرم. چه خاکی به سرم بریزم؟

پاسخ ها :

تهدید به آبروریزی تهدید به قتل همسر ضرب و جرح با چاقو تهدید به انتشار عکس تهدید پیامکی رابطه نامشروع زن تهدید آبروریزی تهدید به خودکشی خودکشی رابطه نامشروع