مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند مالکیت ملک

سلام، خسته نباشید. ببخشید ما یک خونه داریم که مسیر رفت و آمد آن با همسایه دیوار به دیوارمون یکی هست. همسایمون سند داره. اون مسیر مال ما و همسایمون هست. به همسایمون نصف مسیر رفت و آمدش تا کوچه رو گرفته ولی به ما سند نمیدن. در صورتی که مدارک کافی داریم که نصف دیگر مال ما هست ولی دادگاه ثبت اسناد همه جا به ما سند نمیدن. چرا چون همسایمون نمیزاره میگه کل کوچه یعنی مسیر رفت و آمد مال من هست در صورتی که هیچ مدرکی نداره. ما باید چطور سند بگیریم؟ راه حل چی هست که این همسایمون گرفته ولی به ما نمیدن. یعنی در نامه های دادرسی میگن صلاحیت ندارن و پرونده رو متوقف میکنن. در صورتی که از دیوان عالی کشور نامه اومد که سند بدن به ما ولی باز نمی دهد.

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
جهت اظهارنظر مطالعه وملاحظه آرای صادره ضروریه لذا مراجعه حضوری یا تلفنی باوکیل داشته باشید.