مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی فرزند ایثارگر

سلام. بنده به مدت 6 سال در شرکت ... به صورت پیمانکاری مشغول به کار هستم. پدر بنده در زمان خدمت مقدس سربازی در سپاه به مدت 24 ماه حضور در مناطق جنگی امنیتی و عملیاتی داشته و دارای کارت ایثارگری سپاه می باشد. آیا من میتونم برای تبدیل وضعیت از پیمانی به قراردادی یا رسمی از کارت ایثارگری استفاده کنم؟

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت از پیمانی به قراردادی فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت فرزند ایثارگر تبدیل وضعیت