مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

با سلام.
اینجانب فرزند ایثارگر با 15ماه سابقه رزمندگی از تاریخ 95/07 تا 99 در عسلویه در وزارت نفت به صورت پیمان حجمی مشغول به کار بودم. ولی در چارت سازمانی نبودم. در سال 99 در چارت سازمانی نفت به صورت پیمانکاری در همان جا وارد شدم. آیا با این تفاصیل تبدیل به رسمی شامل اینجانب میشود؟
با تشکر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله حتما میشود باید دادخواست بدهید به دیوان، وکیل بگیرید حتما