مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی مغازه

سلام عموی بنده درسال 52 مغازه واقع در خیابان حافظ تهران به پدرم واگذار کرده بصورت صلحنامه محضری و در سال 62 پدر من مغازه را بازسازی کرد و همان موقع صاحب ملک که اقای ... ... بودن به پدر من نامه کتبی دادن برای بازسازی مغازه که ما شهرداری رفتیم و مغازه را ساختیم الان با گذشت چند سال اقا ... ...صاحب ملک فعلی ما میگوید شما سال 52 انتقال به غیر بدون اجازه صاحب ملک انجام داده اید باید حق ما را بدهید یا اینکه شکایت خواهم کرد و حکم تخلیه میگیرم حالا ما چکار کنیم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
جنابعالي به دنبال كسب رضايت مالك باشيد...
چراكه به موجب مواد ١ ، ١٠ و بند١ ماده ١٤ قانون روابط مؤجر و مستأجر سال ٥٦ عموي مرحوم تخلف نموده و مالك / مؤجر ميتواند تخليه مورد أجاره را از دادگاه بخواهد مگر اينكه در موضوع مطروحة پدر شما از أفراد تحت التكفل برادر خود بوده كه در اين حالت مؤجر نميتواند درخواست تخليه را نمايد .
باتشكر

یاسر میری نژاد

یاسر میری نژاد:

میتونه تخلیه بگیره باید جهت انتقال اجازه دادگاه رو میگرفتید یه پولی بدید رصایتش رو بگیرید09173019810

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام.مالک سابق به صورت ضمنی انتقال از عمو به پدر شما را کتبا پذیرفته اند و اکنون مالک جدید نمیتوانند به این جهت تخلیه را بخواهند.البته ممکن است به جهات دیگری بتوانند تخلیه بخواهند.نیاز به توضیح بیشتر شما هست.09122611762 شماره بنده هست میتوانید تماس بگیرید.

یک وکیل

با سلام، با توجه به اینکه به شما رضایت نامه کتبی داده لذا شما را قایم مقام قانونی در نظر گرفته و صراحتا انتقال از عموی شما به پدر شما را مورد تایید قرار داده است زیرا که اگر ناراضی بود بعد از طی این همه سال باید تاکنون اقدام قانونی انجام می داد.البته باز هم بهتر است متن رضایت نامه مورد مطالعه قرار بگیرد تا پاسخ درست ارائه کرد.