مشاوره حقوقی رایگان - درخواست بررسی گردش حساب بانکی پزشک

سلام. از یک پزشک تحت عنوان دریافت زیر میزی شکایت کرده ام و پرونده در تعزیرات در حال پیگیری است. مطلع شده ام که با اعمال نفوذ، قصد دارند تحت عنوان این که اولین بارش بوده است و سابقه ندارد، حکم سبک با تخفیف بدهند. چگونه میتوانم از قاضی درخواست کنم که سوابق تراکنش های کارتخوان مطب این پزشک را بررسی کنند تا بفهمند که این فعل به صورت مکرر و مداوم رخ داده است.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما میتوانید آنرا به عنوان دفاع مطرح کنید اما چون روی مبالغ دیگر شاکی ندارد و نمیتوان به صورت قطعی چنین اتهامی را بیان نمود، امکانش نیست، البته قاضی اگر بخواهد میتواند به صورت نامحسوس تحقیق کند و اگر مطمئن به وقوع جرم شد در رای فعلی خود سختگیری نماید و سایر موارد را به مقامات ذیربط برای پیگیری گزارش کند.