مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد وکیل

با سلام. بنده ملکی را معامله کردم و در حدود 60 درصد مبلغ را هم دریافت کردم و خریدار هم ساکن ملک شد. بنا به دلایلی منصرف شدم با یک وکیل مشورت کردم و گفت سند نزنم و ایشان میتونه ملک را به من برگردونه. بعد از گذشت سه سال و گرفتن نصف حق الوکاله متوجه شدم سند برای خریدار صادر شده و وکیل هم الان مدعی این هست که باید الباقی دستمزدم را بدی.
برای این کار واقعا سه سال زمان لازم بود؟ وقتی این وکیل موفقیتی نداشته و فقط بنده را سه سال معطل کرد، باید چیزی پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام . وکیل شما را معطل نکرده بلکه روال قانونی پرونده به همین صورت است و طبق قانون 3 سال طول کشیده است
شما خودتان با وکیل بر سر مبلغ توافق کردید و قرارداد را امضا کرده‌ اید پس طبق قانون باید همه حق الوکاله را به وکیل بپردازید . نظر من این است که اگر وکیل را با مبلغ کمی راضی کنید و به توافق برسید بهتر است