مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات تجاری

با سلام. در یک ساختمان سه طبقه که همگی تجاری هستند واحد همکف و واحد طبقه دوم را اجاره کرده ام. اجاره نشین طبقه اول ( واحد وسط ) تابلوی سرتاسری بر قسمت پیشانی یا تاج ساختمان یا همان طبقه دوم نصب کرده و محل نصب تابلو برای طبقه دوم را کاملا پوشانده و در اختیار گرفته. آیا این عمل قانونی است؟ و حتی اگر بر روی پشت بام نصب می کرد هم قانونی بود؟ با تشکر از پاسخ جنابعالی.

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام خیر این اقدام واحد طبقه اول غیرقانونی است و حتی بر پشت بام هم نمی تواند و می توان از ایشان شکایت نمود